Juba sel reedel, 25. jaanuaril ühendavad oma jõud Eesti Pärimusmuusika Keskus ning VLND, et pakkuda ainulaadset noorest energiast pulbitsevat õhtut, kus südaööni särisevad maailmamuusika biidid ja kuuleb live-esituses üht kaasakiskuvat Eesti pärimusmuusika kollektiivi.

Õhtu avalöögi annab 2008. aastal avatud Viljandi Pärimusmuusika Aidas Etnosfäär. Etnosfäär, kui tugevalt visuaalse muusika looja, pakub sel kontserdil külastajale lisaks mitmekülgsetele helimaastikele ka silmaga nähtavat maagiat. Spetsiaalselt ja ainult selleks kontserdiks luuakse talvehõnguline saalikujundus, mis saadab kuulaja muusika saatel erinevatesse sfääridesse rändama. Kontserdil saab kuulda nii muusikat Etnosfääri debüütplaadilt “A mis tuu om?” kui ka päris uusi senikuulmata lugusid! Kaasa teeb ka Eesti Noorte Segakoor, dirigent Silja Uhs. Eriline atmosfäär, muusika, mis kannab juurte juurde, viib maailma, kus kõik on võimalik.

Etnosfääri kontserdile järgneb tantsupidu 2018.a. avatud VLND Villas, kus saab maailmamuusika ja biitide saatel hommikusse tantsida! Tantsupidu veavad eest ansamblist Trad.Attack! tuntud Tõnu Tubli oma soolokavaga ning DJ-d, kelleks on sel korral ansambel Etnosfäär liikmed, DJ Mur ja DJ Maris Pihlap.

Ajakava:

Pärimusmuusika ait:
20.00 Etnosfäär (Pärimusmuusika aidas!)

VLND Villa:
21.30 Tõnu Tubli soolo (VLND Villa)
22.30 maailmamuusika pidu (DJ Mur, DJ Maris Pihlap, DJ Etnosfäär) (VLND Villa)

Tuled ju?